Home
Even voorstellen

 

Aarden
Affirmatie
Alternatieve geneeswijzen
Aura
Celctic

Chakra's

Dimensies
Dromenvangers
Edelstenen
Elementen
Engelen

Gedichten

Heilige geometrie
Indigo's
Innerlijke kind
Kaarsje branden
Kaartje trekken
Karma
Kleurentherapie
Kriya yoga
Levensenergie
Maanfasen 2009
Meester essences
Mandala's
Mantra
Meditatie
Negatieve entiteiten
Paranormaal
Reincarnatie

Zelfbewustzijn

Dierengeneeswijzen
Dieren healen
Mijn soulmates
Regenboogbrug

 

Gastenboek
Lucis kids
Contact

                

Beschermengel - Gids
 

Geleide gidsen ook wel beschermengelen genoemd. Zijn personen die al overleden zijn,dit kunnen personen betreffen die met jouw huidige leven in verband staan, maar het kunnen eveneens personen zijn die met jouw vorige leven te maken hebben gehad.

Geleide gidsen/beschermengelen zijn gidsen/engelen die ons persoonlijk bijstaan. Zij zijn net als andere gidsen/engelen zeer krachtig en kunnen heel wat bewerkstelligen. Omdat ze behoren tot de spiritule straal gaat hun aandacht speciaal uit naar onze ontwikkeling op spiritule vlak.

Zij helpen ons om onze levensplan te verwezelijken.Het kan dus voorkomen dat zij toelaten dat ongelukken en tegenslagen gebeuren , omdat juist deze gebeurtensissen een opwaartse stap kan betekenen in onze groeiproces.Ook al zie je ze niet- of twijfel je aan hun bestaan , ze zijn altijd bij ons en staan voor ons klaar.

Ze mogen alleen in grijpen als het in ons kosmische plan(levensweg) past en als wij dat aan hun vragen.. Zij moeten onze vrije wil respecteren en wij hebben de keuze hoe we onze taken gaan bewandelen, doen we dat met vallen en opstaan of doen we dat op een prettige manier.

Een geleidegids/beschermengel kan ons helpen in deze proces en ons helpen bij het versnellen van deze proces en hem voor ons makkelijker te maken door bv gunstige omstandigheden te scheppen.  Alleen zij wachten op onze teken en vraag om hulp.

Als je dus je levensweg wat plezierig wil lopen , stel je open voor hun en vraag hen om je te helpen. Zij begeleiden jou met een allesomvattende liefde, die zo groot en zo intens is, dat jij  als het ware er door opgetild kunt worden. Die geestelijke liefde is zo groot dat het jouw leven kan verlichten, als... jij er tenminste voor open wilt en kunt staan.

  
>>> Aard-natuur